Blog


“Ponúkame exotické ovocie z Afriky bez akejkoľvek chémie.” Rozhovor so zakladateľmi úspešnej firmy Virunga

22.7.2021 | Autor: Admin | Kategória: Rozhovory

Na začiatku chceli len dokázať svojim priateľom, ako chutí naozajstný banán z Afriky. Záujem o exotické ovocie napokon tak vzrástol až sa Tonny Smith Kiganda so svojou ženou Alžbetou Kiganda a pánom Tomášom Rysom rozhodli otvoriť firmu Virunga, ktorá mala dovážať do Česka a Slovenska exkluzívne ovocie bez pesticídov a farbív. Ich výrobky nenájdete v supermarketoch. “Kočujú” s africkými trhmi po oboch republikách a tentoraz zavítajú aj na Trhovisko Miletičová. 


Čokoládový koláč s marhuľami zo špaldy podľa výživovej poradkyne

20.7.2021 | Autor: Admin | Kategória: Recepty

Denisa Valašková pre nás pripravila opäť vynikajúci recept, na ktorom si pochutia deti aj dospelí. Jeho príprava je naozaj jednoduchá a časovo nenáročná. Navyše je tento čokoládový koláč pripravený zo zdravých ingrediencií a čerstvých marhúľ od slovenských pestovateľov. Poďte si s našim receptom osladiť život.


Hudobný večer s príjemným zdravým osviežením. Podujatie na Trhovisku Miletičová skončilo na výbornú

15.7.2021 | Autor: Admin | Kategória: Všeobecné

Večer 14.7.2021 to na Trhovisku Miletičova ožilo. Hudobná skupina Billy Barman vytvorila jedinečnú atmosféru, ľudia sa bavili, spievali do rytmu a vychutnávali si príjemné počasie.


Šalát so špargľou ideálny na ľahkú letnú večeru podľa fitness trénerky

8.7.2021 | Autor: Admin | Kategória: Recepty

Využite sezónne produkty z nášho trhoviska a pripravte si skvelý recept. Kondičná trénerka Denisa Valašková si vybrala špargľu a čerstvé šalátové listy, z ktorých pripravila zdravú večeru. Šalát so špargľou je nabitý vitamínmi a nechýba ani bohatá dávka bielkovín. 


Mikrobylinkárka Carmen Rynduch: "Pridajte do jedla mikrobylinky. Niekoľkonásobne zvýšite jeho výživovú hodnotu."

2.7.2021 | Autor: Admin | Kategória: Rozhovory

Mikrobylinky nie sú len pekná ozdoba pokrmu. Ukrýva sa v nich množstvo zdraviu prospešných živín, ktoré by mal do svojho jedálničku zaradiť každý z nás. V rozhovore s mikrobylinkárkou Carmen Rynduch zo spoločnosti My greens sme sa rozprávali o účinkoch mikrobyliniek a ich spôsobe pestovania aj z domáceho prostredia.