Príďte si po vianočného kapra. Predaj rýb začína už dnes

16.12.2021 | Autor: Admin | Kategória: Všeobecné
Príďte si po vianočného kapra. Predaj rýb začína už dnes

Aj tento rok si môžete na Trhovisku Miletičova kúpiť vianočného kapra od dlhoročného predajcu Juraja Hercegu. Ryby ponúka v dobrej kvalite a za ľudovú cenu už za 5,30€/kg.

Predaj rýb pod vedením Juraja Hercega má svoju tradíciu. Prvý raz prišiel na Trhovisko Miletičova predávať v roku 2001. "Za 21 rokov sa toho veľa zmenilo, no stále sa rád vraciam s rybami na trh. Verím, že aj napriek súčasnej pandemickej situácii si prídu ľudia k nám pre dobré a kvalitné ryby," vyjadril sa Juraj Herceg. 



Pôvod rýb pochádza z juhočeského kraja z obce Pohořovice a ponúkajú sa podľa slov pána Hercega za najlacnejšiu cenu v Bratislave. "Síce sme museli zvýšiť ceny, kvôli zmenám ktoré zapríčinila pandémia, no stále svoje ryby ponúkame za prijateľnú cenu," dodáva pán Herceg. Cena kaprov je 5,30€ za 1kg. Ponúkajú aj čistenie rýb. 

Predajné miesto sa nachádza vonku pri Vieche u sv. Urbana. Predaj rýb začína dnes (16.12.2021) a bude trvať do 23.12.2021 v čase od 8.00 hod. do 16.00 hod. Zmena otváracieho času je vyhradená a môže sa zmeniť kvôli vypredaniu kaprov. 



Dodávateľ rýb: Stupavské rybárstvo (Vaicenbacher)